Exista locuri care te inspira, unde devii mai creativ, unde isi limpezesti gandurile, te odihnesti mai bine.

Sunt putine aceste locuri si de multe ori nici nu stim carui fapt se datoreaza, poate unui somn bun pe un pat confortabil, poate linistii, poate arhitecturii acelui loc...

Te invitam la pensiunea Gallery, poate e unul din acele locuri.

O casa din 1936, total reconstruita in 2007 intr-un stil modern, dar pastrand unele elemente arhitecturale ale vechii constructii, cum ar fi de pilda grinzile masive din camerele de la parter. Toate camerele au un spatiu generos si luminozitate pe toata perioada zilei.

Pensiunea Gallery este situata intr-o zona linistita si foarte bine pozitionata, la 800 m de gara, la 5 minute de Centrul Civic ┼či la 15 minute de mers pe jos de centrul istoric.

Dupa o zi plina si un dus fierbinte ai nenumarate optiuni fie alegi sa petreci o seara linistita urmarind programul preferat sau citind, savurand bunatatile din minibar, fie cobori la bar pentru bautura preferata sau daca vrei mai multa distractie poti sa alegi dintre localurile aflate intr-o raza de 200m, cum ar fi restaurant Romantic, night Club Salsa, Club Sofa, toate fiind localuri de top in Brasov.

Pentru orice informatie ne puteti suna la numarul
de telefon : 0752 221 551 sau ne puteti trimite
mail la adresa: contact@pensiuneagallery.ro
vizitati-ne si pe Facebook / Pensiunea Gallery
La grupuri de peste 10 persoane aveti 15% reducere !
Pentru detalii contactati-ne la numarul de telefon:
0752 221 551