Există locuri care te inspiră, unde devii mai creativ, unde îți limpezești gândurile, te odihnești mai bine.

Sunt puține aceste locuri și de multe ori nici nu știm cărui fapt se datorează, poate unui somn bun pe un pat confortabil, poate liniștii, poate arhitecturii acelui loc...

Te invităm la pensiunea Gallery, poate e unul din acele locuri.

O casă din 1936, total reconstruită în 2007 într-un stil modern, dar păstrând unele elemente arhitecturale ale vechii construcții, cum ar fi de pildă grinzile masive din camerele de la parter. Toate camerele au un spațiu generos și luminozitate pe toată perioada zilei.

Pensiunea Gallery este situată într-o zonă liniștită și foarte bine poziționată, la 800 m de gară, la 5 minute de Centrul Civic şi la 15 minute de mers pe jos de centrul istoric.

După o zi plină și un duș fierbinte ai nenumărate opțiuni fie alegi să petreci o seară liniștită urmărind programul preferat sau citind, savurând bunătățile din minibar, fie cobori la bar pentru băutura preferată sau dacă vrei mai multă distracție poți să alegi dintre localurile aflate într-o rază de 200m, cum ar fi restaurant Romantic, night Club Salsa, Club Sofa, toate fiind localuri de top în Brașov.

Dacă ești în călătorie de afaceri ai internet wireless în camere, fax și imprimantă la recepție.

La final o întrebare: Când ai fost ultima dată la o galerie de artă?

Dacă ai fost de curând te felicităm și te invităm și la pensiunea Gallery, care funcționează ca și galerie de artă, iar dacă nu ai fost demult atunci te așteptăm cu mare drag la pensiunea Gallery, unde dacă te îndrăgostești de o pictură poți să o și cumperi, fie s-o faci cadou, fie să-ți decorezi casa sau de ce nu poate fi și o investiție în artă.